A Pluckeye Forum

A place for Pluckeye users to chew the cud.

You are not logged in.

Announcement

This is the old forum. The new forum is at https://discourse.pluckeye.net/ .

#1 2021-08-05 00:28:50

moldyearwax
Member
Registered: 2021-07-04
Posts: 2

Configuration Issue

I have my device set to use a configuration named 'test', but it's still using the configuration named 'Main'. What can I do to make it use the configuration named test?

Offline

#2 2021-08-05 03:36:45

jon
Administrator
Registered: 2017-01-10
Posts: 525

Re: Configuration Issue

Too little information.

What version of Pluckeye?

What is the url of your device?

Offline

#3 2021-08-08 08:29:40

moldyearwax
Member
Registered: 2021-07-04
Posts: 2

Re: Configuration Issue

Pluck 1.0.57/11.10.82 (heavy)
I'm not sure what you mean by url of my device. do you mean "https://u.pluckeye.net/devices/44057"?
That's the url when I click on device in the Pluckeye menu offering Profile/Devce/Logout.

Offline

#4 2021-08-09 15:59:49

jon
Administrator
Registered: 2017-01-10
Posts: 525

Re: Configuration Issue

Yes, that is the url of your device.  Do this:

1. https://manual.pluckeye.net/sysinspect ; send me the details.

2. Upgrade to 1.0.63.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB