A Pluckeye Forum

A place for Pluckeye users to chew the cud.

You are not logged in.

Announcement

This is the old forum. The new forum is at https://discourse.pluckeye.net/ .

#1 2021-07-16 13:15:20

w.landis77
Member
Registered: 2021-06-22
Posts: 5

Flee reddit has made pluckeye flee everything

I put in the command flee reddit and this has made pluckeye flee everything, I put through an expedite request I hope you can help me someway need to gain control of my computer back for my job.

Last edited by w.landis77 (2021-07-16 14:46:37)

Offline

#2 2021-07-16 13:21:27

sonicsid
Member
Registered: 2021-05-11
Posts: 43

Re: Flee reddit has made pluckeye flee everything

Can't see any expedite request, are you in a cohort? Or has it already been approved?

Offline

#3 2021-07-16 14:11:09

w.landis77
Member
Registered: 2021-06-22
Posts: 5

Re: Flee reddit has made pluckeye flee everything

The expedite request has not been approved. I don't have an account on the user's site nor am I apart of any cohort.

Offline

#4 2021-07-16 14:16:38

sonicsid
Member
Registered: 2021-05-11
Posts: 43

Re: Flee reddit has made pluckeye flee everything

Expedite requests are approved by supporters, of which you have none. Nobody can see your request atm.
Make an account on the user site ASAP, join the public cohorts and resend the request.

As for the flee rule fleeing everything - have you checked the verdicts yet?

Edit: Also, you should probably edit your original post and get rid of "reddit.com" before the automatic process bans you (see forum rules).

Last edited by sonicsid (2021-07-16 14:28:03)

Offline

#5 2021-07-16 14:51:44

w.landis77
Member
Registered: 2021-06-22
Posts: 5

Re: Flee reddit has made pluckeye flee everything

Okay I joined the long delay cohort and now when I go to expedite something it says it is out of bounds.

Offline

#6 2021-07-16 14:54:40

w.landis77
Member
Registered: 2021-06-22
Posts: 5

Re: Flee reddit has made pluckeye flee everything

I get that is out of bounds messages for trying to enter the group page now too

Offline

#7 2021-07-16 15:38:30

sonicsid
Member
Registered: 2021-05-11
Posts: 43

Re: Flee reddit has made pluckeye flee everything

w.landis77 wrote:

Okay I joined the long delay cohort and now when I go to expedite something it says it is out of bounds.

Just open a command prompt and run

 pluck expedite 
w.landis77 wrote:

..enter the group page now...

There is no "group page" other than https://u.pluckeye.net/groups/21312. Clicking on "Long Delay Club Trustees" does display an out of bounds message, that is normal.

Offline

#8 2021-07-18 03:28:46

jon
Administrator
Registered: 2017-01-10
Posts: 525

Re: Flee reddit has made pluckeye flee everything

Your expedite request was backwards: to add a flee for reddit.com instead of to remove a flee for reddit.com.  This is because of a bug in Pluckeye (fixed in development, shipping soon) that puts a + on all expedite requests, even for ones to remove something.

If you are using Pluck 1.0.61, then

pluck expedite

But if you are using Pluck 1.0.60 or earlier, you want


pluck supplicate

The way expedite works is changing (mainly to make them easier/faster), but in the meantime, the documentation may be a little confusing.  And bugs, like the one mentioned above, make it more confusing.

Offline

#9 2021-07-24 10:50:02

Andy
Member
Registered: 2020-06-08
Posts: 158

Re: Flee reddit has made pluckeye flee everything

The flee feature is amazing. It has helped me solve a few problems I was previously having. It is so effective because if you flee a word and it is on a page it instantly blocks the entire page, which for me helps me tackle so many things in one go, rather than trying to block tons of different sites individually.

Please never get rid of this feature.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB